Els nostres serveis

Tot el que necessitin per gaudir del temps lliure amb el màxim confort i benestar

servei consergeria cerdanya

Consergeria

Les claus són la mostra de la seva confiança i la condició "sine qua non" pels nostres serveis. Amb elles podrem realitzar els serveis, resoldre incidències i evitar-li desplaçaments innecessaris.
servei consergeria cerdanya
Avisi'ns un dia abans i encendrem la calefacció perquè, quan vostès arribin, la casa estigui a la temperatura desitjada. A més, dintre del manteniment de la llar, la revisarem abans de la temporada d´hivern per assegurar un correcte funcionament.
Encesa calefacció
Els portarem i col·locarem al seu lloc la llenya, gas-oil o pellets que necessitin. Només caldrà que ens avisi i s'ho trobaran a casa, llest pel seu ús.
subministrament de llenya
Fuites, alarmes, llums encesos, oblit d'objectes de valor... No es preocupi per res. Resoldrem qualsevol incidència amb la màxima eficàcia.
resolució d'incidencies
Si lloga o ven la seva propietat podem gestionar l´entrega i recollida de claus, revisar la vivenda i encarregar-nos de la neteja i bugada de la roba de llar. També podem, si ens avisen amb antel-lació, acompanyar les visites per estalviar-li desplaçaments.
check in

servei consergeria cerdanya

Neteja

Trobi la casa sempre neta i endreçada. Neteges setmanals, quinzenals, mensuals o amb la periodicitat que desitgin. Podem netejar abans i després de cada estada. Amb els seus productes i equips o amb els nostres, professionals i respectuosos amb el medi ambient, com vostès desitgin.
neteja cerdanya
Netejas puntuals, d'inici o final de temporada, de final d'obres, neteges de vidres alts. Amb els nostres equips professionals i productes respectuosos amb el medi ambient.
neteja cerdanya
Posem el nostre personal i experiència a la seva disposició perquè la seva comunitat sempre estigui neta i en bon estat. També ens podem fer càrrec del jardí i del manteniment general.
neteja comunitats cerdanya
Oblidi´s de fer i desfer maletes. Deixi la roba bruta i trobi-la neta, planxada i fresca a l'arribar. Podem netejar tot tipus de roba de llar, de carrer o esportiva. Tractaments específics per roba tècnica.
bugada

servei consergeria cerdanya

Manteniment

Igual que en els vehicles, és important revisar periòdicament l'estat dels elements importants de la casa. Anualment es fan dues visites per revisar l'interior i exterior de la vivenda controlant els punts clau (caldera, canonades, electricitat, finestres, llar de foc, desguassos interiors i exteriors, seguretat...). D'aquesta manera assegurem el bon funcionament de la casa i veiem si cal fer alguna actuació preventiva. També es controlen les revisions obligatòries. Tot queda registrat al llibre de manteniment pel seu control. Un bon manteniment evita sorpreses desagradables i manté el valor de la propietat.
llibre de manteniment
Anualment cal, per llei, desembotjar xemeneies i revisar i netejar aparells de calefacció i calderes. Amb el llibre de manteniment controlarem quan toca fer-ho i només caldrà la seva autorització perquè ens encarreguem de tot.
manteniment llars de foc
En les visites de neteja i en les revisions anuals controlarem l´estat dels sistemes d'aigua, llum i gas per evitar averies o fuites. En època de fortes gelades buidarem les canonades d'aigua per evitar que rebentin i tenir problemes més greus.
control de manteniments
Podem portar els seus esquís a encerar o les seves bicicletes i material esportiu a reparar perquè, quan els facin servir, estiguin en perfecte estat.
manteniment material esportiu
Si guarden vehicles: motos, cotxes o quads a la Cerdanya poden no estar en les millors condicions quan els vulguin fer servir. Podem portar-los a revisar o a passar la ITV pel seu correcte manteniment.
manteniment vehicles
Podem gestionar la realització d´altres serveis que no fem nosaltres (reformes, pintura, fusteria...). La nostra experiència i presència a la zona faran que tot els resulti més senzill i econòmic. Demanarem 3 pressupostos per cada servei i estarem a sobre dels industrials pel seguiment i supervisió dels treballs.
contratació de serveis

servei jardineria cerdanya

Jardineria

Farem que el seu jardí es mantingui en les millors condicions per cada època de l'any i que llueixi ben verd i florit a la primavera. D'aquesta manera, vostè no s'haurà de preocupar per res i podrà gaudir de la natura que té més a prop de casa. Podem incloure el manteniment anual dintre la quota dels nostres serveis, o bé, fer actuacions puntuals segons l'època.
manteniment jardi
Realitzem projectes de disseny d'espais exteriors i paisatgisme. Vol reformar els seu jardi amb plantes, arbres i alguna zona d'esbarjo? Demanin's un pressupost sense compromís i li farem un projecte a mida.
disseny jardins
Instalem els sistemes més adequats a les necessitats del seu jardí i el seu ús. Sistemes de reg, de tall automàtic de gespa, de protecció contra animals...
manteniment jardi
Tenim el personal i equipament adequat per a fer la poda de qualsevol tipus d'arbres amb la màxima seguretat.
manteniment jardi
Dintre del manteniment del jardí o com a tractament puntual per una plaga.
manteniment jardi
Ens ocupem de netejar i mantenir la seva piscina en condicions òptimes per gaudir del bany.
manteniment piscinas

servei consergeria cerdanya

Compres a domicili

Oblidi's de fer cues al súper o d'agafar el cotxe per anar a comprar. Faci'ns arribar la llista de la compra dimecres i el divendres ho trobaran tot a casa ben posat.
compra al super
Comprem els productes frescs directament als millors productors de Cerdanya: vedella de granjes locals, xai de meranges, trumfes de Llivia, fruita i verdura de pagès, formatges de granjes locals, especialitats "gourmands" franceses, mels, vins... La millor qualitat al millor preu. Els oferirem el millor producte de temporada i allò que els productors locals ens recomanin.
compra
Arribaran tard i no volen cuinar? Podem portar a casa menjar preparat de restaurants o de rostisseries locals i nomès tindran que escalfar-lo. Consultin's la llista de llocs i menús diponibles. També podem organitzar caterings per events a casa.
mejar
Faci més senzill i ràpid el arribar a pistes i començar a esquiar. Eviti les cues a taquilles. Diguin's on vol esquiar i quants són i trobaràn els forfets a casa. I a igual o millor preu que a pistes!! Consulti les estacions que ofereixen aquesta prevenda.
forfets

servei consergeria cerdanya

Altres serveis

Tant si té una casa a Espanya com a França podem ajudar-lo a portar documents a l'administració, pagar impostos o fer aquella gestió que mai pot fer o hauria de desplaçar-se per fer-la.
gestions administratives
Necessita transportar un sofà, moble o qualsevol cosa i no pot amb el seu vehicle o no té temps? No es preocupi, nosaltres disposem de furgonetes per poder portar objectes grans o mobles. Trajectes dins o fora de la Cerdanya. Demanin's pressupost.
serveis transport cerdanya
Sempre és difícil trobar a algú per poder deixar els nens un dia o unes hores. Nosaltres coneixem personal de confiança amb experiència. Consultiins disponibilitat.
cangurs cerdanya
Té animals a casa i no els pot atendre per uns dies? No es preocupi, som amants dels animals i els cuidarem com si fóssin nostres. I si no podem, els ajudarem a trobar la millor solució.
Necessita un catering, una carpa, mobiliari o personal per un esdeveniment a casa seva o en un altre espai? Tenim experiència en organitzar actes, festes i celebracions de tot tipus.
Diguin's què necessita i provarem de satisfer-lo. Ens adpatem a les seves necessitats.

Digui'ns què necessita i li farem un pack a mida.

Ens adaptem a les seves necessitats

DEMANAR PRESSUPOST