Qui som?

Un equip de professionals locals compromesos amb la qualitat de servei

Marcos

Masover


El Marcos és qui s'assegura de que tot funcioni i estigui llest perquè vostès gaudeixin de casa seva i el seu temps lliure. Enamorat de la Cerdanya, li encanta compartir els seus coneixements sobre excursions, visites, productors locals i restaurants ceretans. Professionalment ha dirigit empreses de serveis, amb alt nivell de exigència, durant més de 10 anys.

Andrea

Masovera


L'Andrea organitza les feines i l'equip perquè tot es faci quan s'ha de fer. Es comunica amb els clients i proveïdors i posa ordre als papers per tenir-ho tot controlat. Professionalment ha gestionat projectes i organitzat esdeveniments per a grans empreses del sector tecnològic. Amb formació artística, li encanta la pintura, la decoració i l'arquitectura.

Per què escollir-nos

1

PROFESSIONALITAT I QUALITAT EN EL SERVEI

Treballem amb un alt nivell d´exigència i organització per superar sempre les seves expectatives. L'especialització en segones residències ens permet conèixer millor els clients i oferir-los tot allò que necessiten.
2

CONEIXEMENT LOCAL I TRACTE PERSONAL

El coneixement de proveïdors i empreses de la zona i el tracte personal amb un únic interlocutor farà que tot resulti més econòmic, satisfactori i senzill per a vostès.
3

SEGURETAT

Com a empresa, tenim assegurat qualsevol desperfecte o accident que pugui ocórrer en la nostra feina així com a tot el personal que hi treballa.
4

ÒPTIMA RELACIÓ QUALITAT/PREU

Com a condició indispensable per mantenir els clients a llarg termini.